+  SOCIAL  

Torna la FAN ZONE en la prèvia del derbi

Per Pere Alapont · 29 Octubre, 2015

El pròxim dissabte serà un dia especial i diferent a la ciutat de València. L’estadi de Mestalla acollirà des de les 18.15 h el derbi de la ciutat entre València Club de Futbol i Llevant Unió Esportiva, un duel carregat sempre de rivalitat entre aficions i marcadors igualats i apretats.

Eixa vesprada serà diferent per partida doble, ja que a les rodalies del feu valencianista tornarà a instal·lar-se la Fan Zone que ja va causar gran popularitat durant la passada campanya. Des de dos hores abans a l’inici de l’encontre i fins a les 21 h es podrà assistir a moltes activitats que van des de l’esport, la música i fins i tot gastronomia.

Una de les novetats d’aquesta Fan Zone 15/16 serà la seua nova ubicació, situada a la Plaça Saragossa, al costat de l’avinguda d’Aragó. Per allí passaran jugadors històrics del Club, promeses de l’Acadèmia… També hi haurà entrevistes de la mà d’VCF RÀDIO, una exposició de trofeus de l’equip i una zona dedicada als més menuts.

La gran varietat d’entreteniment que oferirà aquesta nova Fan Zone podrà gaudir-se no només aquest dissabte, sinó que també se celebrarà en les prèvies dels pròxims partits contra Barcelona, Reial Madrid, Espanyol, Atlètic de Madrid, Sevilla, Vila-real i Reial Societat. La diversió està servida!