La millor informació del ValènciaCF en valencià

Toni Lato podria eixir del València abans del final del mercat
,

Toni Lato podria eixir del València abans del final del mercat

COMPARTIR

-->

Els últims dies de mercat seran molt intensos en València. Ahir a la nit, Pedro Morata avançava una oferta del París Saint Germain sobre Carlos Soler. El capità del club podria abandonar el vaixell a falta de dos dies del tancament de la finestra de fitxatges, ja que acaba contracte a final de temporada i no vol marxar-se de forma gratuïta. 

No obstant això, Soler no és l’únic jugador amb possibilitats d’eixir. Jugadors com Marcos André, Manu Vallejo o Uros Racic també estan en la porta d’eixida si arriba una bona oferta per ells. A més d’ells, es suma Toni Lato. 

Lato veu amb bons ulls eixir

Tal com ha pogut confirmar Blanquinegres, el Getafe s’ha interessat en Toni Lato i vol aconseguir al lateral del València en qualitat de cessió. Toni Lato va ser titular ahir en el partit davant l’Atlètic de Madrid, però per les baixes de José Gayà i Jesús Vázquez, els quals estan per davant d’ell en els plans de Gennaro Gattuso. Per esta raó, Lato considera una bona opció eixir del València. 

Renovació i cessió

D’altra banda, és important recordar que Toni Lato acaba contracte en 2023. Per este motiu, la solució per a la seua eixida seria renovar un any més amb el València fins a 2024 i marxar-se cedit al Getafe sense opció de compra. 

Ara mateix, és el València qui ha de prendre una decisió sobre el futur de Lato. El lateral no tindrà molts minuts al llarg de la temporada, però ara mateix és l’únic futbolista disponible per a eixa demarcació, perquè a Gayà encara li queda un partit de sanció i Jesús Vázquez està lesionat.