Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Thierry Correia disputarà l’Eurocopa sub-21

Per Gerard Gálvez · 21 Maig, 2021

Igual que ho farà el seu company que equip, Hugo Guillamón, el lateral portugués, Thierry Correia, també disputarà amb la seua selecció l’Eurocopa sub-21.

La bona temporada que ha realitzat el jove jugador portugués ho ha col·locat com un dels laterals més prometedors. A més, el canvi a 5 defenses en el València li permet alliberar-se en atac sense preocupar-se tant a defensar, cosa que li ha vingut molt bé.

En l’onze ideal de la fase de grups

Que Correia jugue amb les categories inferiors de Portugal no és una novetat. La fase de grups ja la va completar sencera, allà pel mes de març. De fet, segons la web MarcadorInt, va ser el millor lateral de tota la fase de grups. Un reconeixement a tota la progressió que ha portat durant la temporada

No anirà a l’Eurocopa

Que haja anat convocat amb la sub-21 no ha sigut una sorpresa. De fet, l’únic dubte era si anava a anar a l’Eurocopa sub-21 o anava a ser cridat per la selecció absoluta per a disputar la Eurocopa. No obstant això, davant la presència de Joao Cancelo, a Portugal han preferit assegurar-se un bon lateral en les dues categories. El debut en la selecció absoluta haurà d’esperar.