+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Temporada per a oblidar i començar de 0

Per Cristian Año · 18 Març, 2016

Després de l’eliminació del València en Europa League, als de Gary Neville sols els queda centrar-se en la Lliga, que tampoc és que estiga està per a tirar coets.

Una dolorosa derrota davant el FC Barcelona en Copa del Rei, i altra derrota europea en l’eliminatòria davant l’Athlètic de Bilbao, han deixat fora d’ambdues competicions al València CF. A més a més, no és que en Lliga tinguen uns bons números, sinó que s’està lluitant per allunyar-se del descens, quan l’objectiu era mirar cap a Europa, cosa pràcticament incansable a hores d’ara.

Una temporada pèssima en tots els aspectes ha fet que aquest València quede en terra de ningú, sense tindre les coses clares i sense una bona planificació. Ara, com deia Gary Neville, el València s’ha de centrar en els 9 partit de Lliga que té per davant; no hi ha més. S’ha de traure els màxims punts possibles que lleven eixa por que té l’aficionat blanquinegre de veure’s a l’any que ve en Segona Divisió.

I no tot siga traure profit d’aquests partits per a assegurar la salvació, sinó també s’ha d’agafar el bou per les banyes i començar a planificar la pròxima temporada, on el València quedarà fora de competicions europees i tan sols participaria en Lliga i Copa del Rei. Un any per a oblidar d’un València que il·lusionava a l’afició però que ha acabat sense aconseguir ni els mínims objectius.