+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA VCF-ATH: Sr. Neville, pot començar la mascletà

Per Cristian Año · 17 Març, 2016

Després de la derrota en l’anada de huitens de final d’Europa League disputada en San Mamés, on el València va perdre per 1 gol a 0, torna la competició tan esperada al feu blanquinegre.

Els de Gary Neville reben a l’Athlètic de Bilbao a les 19:00h, amb l’esperança de viure una nit èpica que quede guardada en la ment dels valencianistes i provoque que el València passe a la següent fase d’Europa League, on de segur que es trobarien amb un rival d’alt nivell.

El València buscarà donar la volta al marcador, tot i les importants baixes com les d’Enzo Pérez, Cancelo, etc. Tot i la mala dinàmica de l’equip, que ve de perdre el derbi davant el Llevant el passat diumenge, l’afició tornarà a recolzar al seu equip en un ambient faller que es viurà a la ciutat, ja que s’esperen més de 30.000 persones.

Els de Valverde ja van visitar fa poc l’estadi del València, on es van endur els 3 punts en un partit on el Bilbao viatjava també en baixes importants de les quals podrà gaudir ara. Gary Neville ja ha tingut dues oportunitats abans del partit més important de la temporada per a saber corregir les errades que van fer que els del País Basc s’emporten la victòria en ambdós enfrontaments.

Compte enrere per viure un partit europeu amb sabor espanyol que decidirà qui continuarà en aquesta competició i formarà part del pròxim sorteig d’Europa League.

Alineació 11 titular -athletic tornada3