Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Sisé jugador positiu del VCF en una setmana

Per Josep Prats · 03 Juny, 2021

Un brot de covid-19 està devastant la plantilla del VCF. No obstant, el club ha tingut sort perquè han aparegut una vegada ha finalitzat la temporada, i alguns jugadors, estan en les seues seleccions.

Per a alguns jugadors, ha tingut conseqüències esportives, com la de Jasper Cillessen, qui no jugarà l’Eurocopa per covid. Hi havia cinc casos, però segons avança Marca, ha eixit un sisé.

Es tracta d’altre membre del primer equip. Després de fer-se la prova que requerix el club, el jugador s’ha hagut d’aïllar mentre estava de vacances. El contagiat és asimptomàtic, però haurà de fer quarantena per a evitar més contagis.

Quatre positius són internacionals

Els casos de covid en el VCF començaren a eixir la setmana passada. El primer a eixir fou Correia, qui estava en la concentració de la selecció de Portugal sub21 per a jugar la fase final de l’europeu.

Aleshores, va botar l’alerta en el conjunt de Mestalla, ja que a l’eixir un jugador positiu, els altres havien de fer-se altra prova per a vore si s’havien contagiat. Els coneguts foren Maxi Gómez, Cillessen i Guedes, tots ells, internacionals. Hi ha un cinqué, però es desconeix la seua identitat. I ara, el sisé.