+  PRIMER EQUIP  VCF MESTALLA  

Simón Luca, lateral esquerre del Mestalla, es lesiona de gravetat

Per Joan Marc García · 30 Septembre, 2023

El València està baix mínims. A penes ha bastat un mes de competició perquè la curta plantilla del conjunt de Mestalla deixara descobertes les seues limitacions de composició a causa de les habituals lesions.

El València compta amb una plantilla molt curta degut a la nefasta gestió deportiva d’aquest estiu, una més. Això, sumat a les possibles lesions o sancions, fa que Braja tinga que tornar a “tirar” de l’Acadèmia del València per poder completar les convocatòries i fins i tot, alguns onzes titulars.

El capità del València, José Luís Gayà, es va retirar lesionat al partit front a la Reial Societat. Les primeres impressions no semblen indicar que la lesió serà greu,  però la presència de Gayà en el pròxim partit contra el Betis està descartada. Gayà estarà al voltant de 2 setmanes de baixa. La lesió de Gayà s’ajunta amb la dels altres laterals de l’equip valencianista, les de Jesús Vázquez, Thierry Correia i Dimitri Foulquier.

Amb les absències dels laterals del primer equip valencianista, Rubén Baraja va tindre que cridar a dos laterals del València Mestalla per entrenar-se amb el primer equip. Diego Moreno i Carlos Alemán han sigut els triats per Baraja per a suplir les baixes dels laterals. 

Baraja va tindre que triar a Diego Moreno per al lateral esquerre, ja que Simón Luca, el titular del Mestalla, no pot pujar per  la seua edat, ja que no es pot tindre al primer equip amb fitxa de filial un jugador més major de 23 anys (25 si és porter), per tant, si puja, s’ha de quedar per a tota la temporada.

Aquesta mateixa vesprada, en el partit que ha jugat el València Mestall front al Cerdanyola (3-1) a l’Estadi Antonio Puchades, Simón Luca, lateral esquerre titular de l’equip, ha abandonat el partit en llitera al minut 13. Fins i tot, ha eixit del terreny de joc entre llàgimes. Per això, Diego Moreno, el lateral elegit per Baraja per substituir Jesús Vázquez i Gayà, ha jugat més de 75 minuts de partit.

Per tant, ara mateix, el València tan sols compta amb un lateral esquerre disponible entre filial i primer equip.