Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Set mil cinc-centes entrades disponibles per al València – Madrid

Per Pablo Marquez · 15 Septembre, 2021

El pròxim diumenge tornarà una gran quantitat de públic a Mestalla. El València rebrà al Reial Madrid en la quinta jornada de la Lliga Santander. El gran inici de l’equip de Bordalás ha provocat que el valencianisme haja acudit en massa a comprar entrades per al partit del diumenge. L’afició està il·lusionada amb el seu equip i vol veure una victòria, la qual podria ficar al València com a líder de la lliga.

Més de 20.000 entrades venudes

Ara mateix, només queden 7.500 entrades disponibles per a veure el partit. En el dia d’ahir el València ficava a la venda 9.000 entrades més a conseqüència del recurs presentat per la Lliga de Futbol Professional per a ampliar l’aforament a l’estadi valencianista.

Com només queden 7.500 entrades, açò vol dir que ja s’han venut les 20.000 entrades inicials que havia ficat el club. Al llarg dels pròxims dies continuarà la venda d’entrades des de la pàgina web i des de les taquilles ubicades al camp de Mestalla.

Es vendran les 29.000 entrades?

S’espera una entrada de públic espectacular per al diumenge. El màxim de persones que podrà haver-hi a Mestalla serà de 29.000, ja que encara no es permés l’entrada del 100% de l’aforament disponible. No obstant això, esta xifra supera amb molta diferència les registrades en els partits de lliga anteriors.

Haurem d’estar pendents als pròxims dies per a veure si finalment el València aconsegueix vendre totes les entrades possibles. El club confia en registrar una gran entrada de públic i confia que l’afició siga capaç d’ajudar a l’equip a aconseguir la victòria en un partit tan important per a les aspiracions del club.