Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Sergi Canós sols vol jugar en el València

Per Joan Marc García · 19 Juliol, 2023

El Brentford FC ja està als Estats Units per a disputar la Premier League Summer Sèries i ha viatjat sense Sergi Canós, tal com ha informat Deportes COPE València.

D’esta manera, Sergi Canós no participarà en els tres amistosos que disputarà el Brentford a Amèrica del Nord entre la setmana de 23 i 30 de juliol. L’extrem està a l’espera de desbloquejar el seu eixida rumb a València després de donar el ‘sí’ al club de Mestalla.

El Brentford continua volent ingressar una xicoteta quantitat econòmica per l’eixida de Canós mentre que el València CF preten traure al de Nules a cost zero i donar-li un percentatge d’una futura venda. A més, l’arribada de Canós al València CF és clau per a desbloquejar la cessió de Fran Pérez a l’Elx.

En aquest context, el jugador de Nules està fent tot el possible per jugar en el València. Tant es el desig de Sergi Canós per jugar a Mestalla, que segons Deportes Cope València, l’entorn del futbolista valencià assegura que l’Anderlecht s’ha retirat de la lluita pel jugador al veure que només vol jugar al València.