ACTUALITAT  

Borja Sanjuán, després de la reunió: “La reunió ha sigut una decepció, no s’ha proposat res”

Per Mauro Pérez · 09 Maig, 2024

Borja Sanjuán, representant del grup polític PSOE, ha expressat la seua profunda decepció després d’una reunió de negociació aparentment infructuosa. En les seues declaracions, Sanjuan lamenta la falta de propostes concretes per a resoldre la situació actual.

“La paraula que defineix aquesta reunió és decebedora. No s’ha proposat res per a desembossar aquesta situació”, ha afirmat Sanjuan, reflectint la frustració generalitzada entre els participants.

Així mateix, Sanjuán ha assenyalat amb fermesa la urgència de trobar una solució abans d’agost, advertint sobre les possibles conseqüències d’un estancament prolongat. “Si arribem a agost sense cap solució seria una responsabilitat única de l’alcaldessa. No ens han presentat cap documentació més enllà de les fitxes”, ha declarat.

El representant polític també ha destacat la disposició del seu grup per a avançar en la negociació, emfatitzant la seua voluntat d’aprovar el proposat en les fitxes, el conveni i garanties econòmiques. No obstant això, ha lamentat la falta de reciprocitat per part d’altres involucrats en el procés.

“Nosaltres volem aprovar el que deien les fitxes, el conveni i garanties econòmiques. Nosaltres ho volem aprovar i ells no”, ha conclogut Sanjuan, subratllant les diferències fonamentals que obstaculitzen un acord satisfactori.