La millor informació del ValènciaCF en valencià

Sergi Canos es converteix en una opció de tantes per al València
,

Sergi Canos es converteix en una opció de tantes per al València

COMPARTIR

Sergi Canós és una de les opcions en les quals treballa el València C.F per a substituir a Guedes, tal com han avançat els companys d’Onda Deportiva i hem pogut confirmar en Blanquinegres. No obstant això, no es tracta d’una opció que estiga avançada o en via de negociació. Simplement, hui dia, és un de tants noms que remena la direcció esportiva del València per a substituir la baixa de Guedes.

Sergi Canós és valencià i actualment juga en el Brentford. El jugador, amb un valor de 14 milions d’euros, acaba contracte en 2023 i està buscant lloc en algun club ja que de moment encara no ha arribat a un acord per a renovar el contracte.

Ara mateix l’opció número 1 és Bryan Gil, i tampoc podem parlar que Sergi Canós és una opció B. És més, podríem dir que és seria més aviat un pla alternatiu per als últims dies de mercat.

En el cas d’arribar, l’operació es podria fer mitjançant una cessió, però abans d’això hauria de renovar amb el Brentford. També, com han avançat els companys d’Onda Cero, està sobre la taula una cessió amb opció de compra.

El futbolista es va criar en les categories inferiors del Barça, abans de marxar-se al juvenil del Liverpool on creixeria fins a convertir-se en futbolista professional. Durant la temporada passada va marcar 3 gols i va donar dues assistències en la Premier League i va ser peça clau en el Brentford.