Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

COVID-19  

Ús obligatori de mascareta per a fer esport

Per Josep Prats · 29 Gener, 2021

Sanitat ha decidit prorrogar amb lleugeres modificacions les mesures addicionals anunciades a finals de la passada setmana pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. Estes modificacions entraran en vigor el pròxim dilluns i s’estendran fins al dia 15 de febrer.

Es mantenen les limitacions en les reunions al carrer a dos persones i el confinament perimetral de les grans ciutats durant els caps de setmana i festius. A més, serà obligat l’ús de la mascareta en les platges i mentre es fa esport als nuclis urbans de les poblacions.

Una de les novetats en estes mesures és l’ús de la mascareta, ja que serà obligatòria per als majors de sis anys durant la pràctica de qualsevol activitat física dins de qualsevol nucli urbà. També en els espais naturals o a l’aire lliure dins dels nuclis de la població.

Mascareta recomanable fora dels nuclis urbans

En les platges, es pot fer esport mantenint la distància social, sense superar el màxim de dos persones i sempre amb la mascareta. En els espais naturals o platges fora dels nuclis urbans, la mascareta no serà obligatòria, però es recomana.

En domicilis i espais privats, es manté que sols es permetien les reunions familiars i socials de persones que pertanyen al mateix àmbit familiar. A més, també s’exceptuen les reunions de persones amb vincul matrimonial o de parella que viuen en domicilis diferents.

D’altra banda, es mantenen les limitacions a les entrades i eixides del territori valencià, ja que continuen restringides, excepte els desplaçaments justificats.