La millor informació del ValènciaCF en valencià

Sanitat desplaçarà equips mòbils a Mestalla al València – Madrid per a vacunar-se
,

Sanitat desplaçarà equips mòbils a Mestalla al València – Madrid per a vacunar-se

COMPARTIR

728-90

El València – Madrid és un partit atractiu per a la nostra competici´´o. Este diumenge s’enfronten primer davant segon a la classificació i serà el partit que més públic hi haurà de l’últim any i mig. Fins a 29.000 persones podran entrar a Mestalla, és a dir, més de la meitat de l’aforament, i es van a vendre totes o quasi totes les entrades.

De 18h a 21h

Així, la Conselleria de Sanitat ha aprofitat esta ocasió per a desplaçar equips mòbils a Mestalla. D’esta manera, qualsevol persona que encara no s’haja vacunat podrà assistir sense cita prèvia per a ficar-se la dosi pertinent. Des de les 18h fins a les 21h els equips sanitaris es trobaran al voltant de Mestalla per a vacunar a les persones que ho desitgen.

També al Martínez Valero

També es farà d’esta manera al derbi de la Comunitat que es disputa demà dissabte. Elx i Llevant s’enfronten al Martínez Valero, on també hi haurà equips mòbils que vacunaran de forma indistinta a les persones que ho sol.liciten des de les 16:30h fins a les 19h. Una iniciativa que té com a objectiu acabar al més prompte possible la vacunaci´o a la Comunitat Valenciana.

Es pot estendre a altres esdeveniments

Ana Barceló, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, ha afirmat que es tracta d’una experiència per a apropar més encara la vacuna a la ciutadania, i que en cas que funcione correctament es podrà estendre a altres esdeveniments esportius o no esportius que també agrupen multituds.