La millor informació del ValènciaCF en valencià

Sailun Tyre és nou patrocinador del València CF
,

Sailun Tyre és nou patrocinador del València CF

COMPARTIR

-->

El València ha presentat hui davant els mitjans de comuncació a Sailun com al seu nou Global Official Partner que patrocinarà al Club les pròximes 3 temporades.

Sailun Tyre, empresa xinesa de neumàtics, treballa a la vanguàrdia del sector des de 2002 i ara serà el nou patrocinador del València per a les pròximes 3 temporades.

Aixó no vol dir que Bwin, també nou patrocinador del València, deixe de aparèixer a la samarreta del conjunt de Mestalla. Sailun substituirà a Sesderma com a patrocinador secundari a l’elàstica che.

Imatge: Javier Gutiérrez (@jgutierrez43)

La presentació de Sailun Tyre com a nou sponsor s’ha fet al Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna en un acte que ha portat el president del València, Anil Murthy, que s’ha mostrat molt content.

Sailun Tyre és una de les 20 marques de neumàtics que més fabrica a tot el món i està en temps d’expansió. Amb el contracte amb el València, tindrà un embaixador centenari.

L’empresa abonarà 1,7 milions d’euros la primera temporada, 1,85 milions d’euros la segona i 2 milions d’euros la tercera temporada. Apareixerà a la mànega esquerra de la samarreta del primer equip i el València Mestalla i com a sponsor principal de tots els equips de l’Acadèmia.