+  ACTUALITAT  

Rufete: “Cal diferenciar la realitat dels somnis”

Per Pere Alapont · 08 Octubre, 2014

El mànager general esportiu del València Club de Futbol, Francisco Joaquín Pérez Rufete, ha parlat esta vesprada per als micròfons de Radio Esport  i de COPE Valencia per a analitzar la situació general del club de Mestalla, tant en el terreny esportiu com en el de despatxos, i també sobre el seu paper al club i la futura continuïtat una vegada Peter Lim es faja amb la propietat de l’entitat.

El de Benejúzar ha assegurat que no ha parlat mai encara amb Lim, però que el seu futur no el preocupa en estos moments. “Amb Lim sols he intercanviat una salutació a la llotja del Vicente Calderon, però les seues persones de confiança que ja s’han passat per València diverses vegades m’han trasmés la seua confiança per a què seguisca al club”, ha destacat Rufete referint-se a Lay Hoon i Kim Koh.

Sobre l’èxit que viu el València en el panorama més esportiu, el mànager ha volgut recalcar que cal “fomentar els somnis i la il·lusió de la gent, però que hi ha que ser realistes”. “Una cosa és la realitat i l’objectiu i altra la realitat i el somni. El nostre objectiu principal és jugar la Champions l’any que ve, però tant de bo lluitem contra Barça i Madrid”, ha manifestat.

Al voltant de la figura de Joao Pereira, Rufete ha explicat que al portugués se’l va citar una setmana abans que a la resta, per què l’entrenador l’0bservara. Al mateix temps que es pensava que Joao eixiria va sorgir la possibilitat de portar a Cancelo. Al final la incorporació es va tancar però l’eixida no. Amb un nou agent, Joao buscará una eixida al gener, tot i que el seu contracte acaba en juny.