Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rubiales reconeix que el València és el tercer equip que pitjor li cau

Per Alex Alfaro · 11 Octubre, 2022

Nova filtració respecte a Rubiales, esta vegada amb el València pel mig. El diari El Confidencial ha publicat una notícia en la qual revela una filtració en la qual es veu una conversa de Whatsapp entre el mateix president de la Federació i el seu pare, a més d’altres familiars.

La conversa té lloc en els últims minuts del Madrid – Sevilla del 18 de gener de 2020, mentre es disputava el Madrid – Sevilla. En la conversació també es trobava l’exalcalde de Motril, Luis Manuel Rubiales López.

En este context, el dirigent del qual depén el Comité Tècnic dels Àrbitres va reconèixer que preferia que el partit acabara amb una victòria del Reial Madrid. “A veure si ens raspallem als llavamans estos. Són el segon equip que pitjor em cau de tots”, va assegurar Rubiales en el xat familiar.

El seu pare va afegir que el València també era un dels equips que menys li agradaven”. “Sí, i a mi. València i Sevilla [sic]”, va respondre el seu progenitor, acompanyant eixes paraules de diverses emoticones. La resposta li va fer gràcia al president de la RFEF, que va escriure “jajaja” i va precisar quins eren els equips que menys suportava. “A mi en este ordre Vila-real, Sevilla i València [sic]”, va admetre Rubiales.