Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Rony Lopes i Idrissi per a rebaixar el preu de Guedes

Per Gerard Gálvez · 20 Maig, 2021

Guedes està en venda. Així ho ha decidit Peter Lim, qui ha posat en el portugués, el jugador en venda per a quadrar els comptes de la temporada. L’últim tram de temporada del jugador del València no ha passat desapercebut i han sigut diversos els clubs que s’han interessat en Gonçalo Guedes. Un dels quals sona amb més força és el Sevilla.

Monchi vol ficar jugadors

El preu de Guedes és una cosa que a Sevilla no estan disposats a pagar. Els 40 milions que ha fixat Peter Lim per a la venda del portgués estan molt lluny del que el Sevilla estaria disposat a oferir. És per això que, segons Plaza Deportiva, Monchi vol incloure a dos jugadors per a rebaixar el preu. Aquestos són Rony Lopes i Oussama Idrissi.

Les xifres no són molt bones

Els dos extrems es troben cedits en altres equips. Rony Lopes, que va costar 25 milions, es troba cedit al Niça, equip on ha disputat un total de 27 partits, anotant 3 gols i repartint una assistència. Idrissi, per altra banda, es troba a l’Ajax des de gener, on ha jugat set partits, només un de titular i sense gol o assistència.

Guedes i Mendes

Després del bon nivell mostrat en les últimes jornades, l’agent portugués intentarà traure el màxim benefici econòmic per a ell. És per això que, aprofitant el cartell de Guedes, el més probable és que acabe traspassat en algun equip de la Premier League. El Wolverhampton, entre altres, també està interessat.