Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

Sin categoría  

Gattuso analitza l’eliminació del València en la Supercopa

Per Alex Alfaro · 11 Gener, 2023

Gattuso ha analitzat el partit en roda de premsa res mes acabar el partit. Malgrat estar abatut per la derrota s’ha mostrat orgullós del partit que han fet els seus jugadors

Orgull

“Molt orgullós del partit que ha fet. És el partit que hem de fer, és el que ens va faltar enfront del Cadis. És un equip jove que té mentalitat. Hui ho hem demostrat en el camp. Hem perdut però segurament hem de seguir”

Aspecte físic

“Hui l’aspecte físic no ha passat factura. Hem corregut i hem treballat molt. Quan perdem la pilota, tenen jugadors amb velocitat. És normal que els jugadors tinguen cansament”

El València ha jugat millor

“El meu equip ha jugat millor que el rival. Hem preparat el partit amb una alineació completament diferent de com hem jugat aquests mesos”

Courtouis

“Courtouis és un dels porters que juguen a un nivell increïble. Mamardashvili ha fet 4 o 5 parades molt bones. Sabia que el porter del Madrid era molt bo, però és futbol. No hem tingut sort hui, hem fallat dos penals”

Mercat

“No m’agrada parlar d’això. Jo tinc ben clar que Almeida ha jugat de pivot, Guillamón l’hem de recuperar. Ho tinc ben clar que hem de fitxar un migcampista però Almeida ha demostrat que pot jugar en eixa posició. De Fran no tinc cap dubte perquè en els últims 4 o 5 mesos ha millorat molt. El 95% dels jugadors de l’edat de Fran Pérez haurien posat el centre. És un boig