La millor informació del ValènciaCF en valencià

Primeres declaracions de Samu Castillejo com a jugador del València
,

Primeres declaracions de Samu Castillejo com a jugador del València

COMPARTIR

Samu Castillejo acaba d’aterrar en l’aeroport de Manises després d’agafar un vol privat des de Milà fins a València. El vol estava programat perquè arribara al voltant de les 10.15.

A la seua eixida d’Itàlia, va ser gravat entrant en l’aeroport mostrant la seua felicitat per la nova etapa al València C.F.

Samu Castillejo és un futbolista que agrada molt a Gattuso. Gattuso el va entrenar en la seua etapa en el Milà i té records positius del rendiment del jugador. Ara mateix, el València està treballant en la seua incorporació i estaria pràcticament tancat a falta de la firma del jugador. 

Primeres declaracions

He parlat amb el míster i gràcies a ell s’ha fet tot molt més ràpid

 

Estic molt content d’estar ací. Vaig estar a punt de firmar en gener i he fet tot el que estava en la meua mà per a vindres. 

 

Ara quan arribe parlaré amb el míster. Crec que tots coneixeu molt bé com és ell. Té sempre una mentalitat guanyadora

 

La idea és entrenar esta vesprada

Es tracta del primer fitxatge de la temporada, i ha arribat lliure perdonant una bona quantitat de diners. Finalment, l’ex del Vila-real i del Màlaga ha arribat després de diversos estius sonant per al València. No obstant, tot apunta a que la situació econòmica no permititx inscriure ara mateix a cap futbolista. 

Durant el dia de hui aterra a Manises en un vol privat procedent de Milà i també per el matí realitzarà les proves mèdiques habituals en la clínica de confiança del club.

Està previst que s’incorpore al més prompte possible als entrenaments i viatjarà al costat de la resta de companys a terres suïsses divendres que ve.