La millor informació del ValènciaCF en valencià

PRÈVIA: Segona prova per a Bordalás
,

PRÈVIA: Segona prova per a Bordalás

COMPARTIR

-->

El València jugarà hui a les set de la vesprada el segon partit de pretemporada davant l’Atromitos grec (Gol TV). Tot i que Bordalás afirmà que als partits de pretemporada el resultat és el menys important, hui s’espera una victòria del conjunt blanquinegre davant un rival molt inferior. El dubte principal de hui és si l’entrenador considera que ja és moment de donar-li protagonisme a jugadors que han tornat de les vacances, com és el cas de Gonçalo Guedes.

6 a 1 davant l’Elx

L’equip grec es troba a la Comunitat Valenciana. Al seu primer enfrontament va perdre per 6 gols a 1 davant l’Elx, i ara el segon viatge els porta a Paterna, davant un València que té majors aspiracions que l’equip il.licità. Possiblement el teòric avantatge que tindrà l’equip de Bordalás al marcador permetrà veure “experiments” per part de l’entrenador alacantí.

L’Atromitos a Grècia

Per la seua banda, l’Atromitos és un equip de mitja taula de la lliga grega. Este últim any van acabar segons del grup de descens, per tant, no es tracta d’un equip que lluite per classificar a Europa o per algun títol, però sí que és un equip habitual de la primera divisió grega. Esta és la pedra davant la qual s’enfronta hui el València.

L’atac posicional

El conjunt blanquinegre va demostrar un estat físic superlatiu davant el Vila-real, pressionant durant pràcticament tot l’encontre, i hui es veurà una nova situació de joc, on serà el València qui tinga el control del partit. La prova de hui servirà per a veure com es desenvolupa l’equip de Bordalás a l’atac posicional.

Així, Paterna i Gol TV seran testimonis a les 19h de la segona prova per a Bordalás i els seus jugadors. Teòricament, un partit senzill que servirà per a provar situacions noves de joc, però al futbol pot passar de tot.