Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Peter Lim va dir “no” al fitxatge de Gonçalo Guedes

Per Manel Rumbau · 03 Septembre, 2023

Amb l’incorporació de Roman Yaremchuk, el València va donar per finalitzat un mercat de fitxatges marcat per un “reset” inexistent i per un “local management” que ha demostrat, una vegada més, la seua dependència respecte a Singapur.

D’aquesta forma, el València ha acabat aquest mercat amb cinc incorporacions (Pepelu, Cenk, Amallah, Sergi Canós i Yaremchuk), i onze baixes (Herrerín, Lino, Kluivert, Ilaix Moriba, Yunus Musah, Samu Castillejo, Cömert, Toni Lato, Nico González, Cavani i Marcos André). 

El València, tot i que Baraja va demanar fins l’últim moment un jugador per a reforçar la banda, va tancar el mercat amb quasi 9 milions de marge al seu Fair Play Financer. El cert és que, al igual que des del mes de juliol, Peter Lim ha causat més problemes al València per tal de reforçar-se que el mateix Fair Play de LaLiga. El màxim accionista no ha autoritzat realitzar més fitxatges tot i el gran marge al FPF que disposava el club de Mestalla. Perquè a Lim no li importa gens ni miqueta fer un equip que puga ser competitiu.

 

Lim va dir “NO” a Guedes tot i ser una operació viable dins del FPF

Segons ha informat Relevo, el València ha arribat a tindre la possibilitat d’incorporar un vell conegut al vestidor com Gonçalo Guedes. El jugador, res més lluny de la realitat, va demanar en el seu dia a Jorge Mendes que el portara a Mestalla, petició que el superagent de jugadors va fer coneixer a Lim.

Tot i que no hi havia que pagar per la seua cessió i el portugués estava dispost a rebaixar-se el salari per tal de tornar a València, el màxim accionista va dir “NO” a l’operació. Per què? Perque l’objectiu de Lim no és altre que reduïr el cost econòmic del València, independentment si es fa un equip competitiu o no. I es que encara que el moviment de Guedes entrara sobradament en el Fair Play Financer del club, Peter ha posat uns nivells de cost per davall del mateix. Nivells que han acatat com si res els seus sequaços del “local management” a València.

Es per açò que el club de Mestalla ha acabat el mercat de fitxatges amb un marge de quasi 9 milions d’euros. I es per açò perquè el València es troba immers en una senda de mediocritat irrevocable.