+  PRIMER EQUIP  

Parejo i Alcácer tenen complicat estar al derbi

Per Pere Alapont · 21 Novembre, 2014

Un dia després que el capità del València, Dani Parejo, tornara a incorporar-se als entrenaments i fera públiques les seues bones sensacions mitjançant Twitter, el València ha vist com al seu màxim exponent en atac, Paco Alcácer, se li diagnosticava una lesió muscular de grau un i havia d’entrenar al marge dels companys.

A menys de tres dies per al derbi de la ciutat de València, les baixes d’aquests jugadors no estan assegurades però és complicat i arriscat que puguen estar al partit de diumenge. La baixa d’Alcácer no és definitiva, però sí que és qui ho té més complicat. Faltarà veure com pot treballar el jugador en la resta de dies que queden fins al partit, però el més probable és que Nuno done la titularitat a Álvaro Negredo, tot i que no està clar que aquest puga rendir al màxim durant els noranta minuts encara. Pel que fa a Parejo, aquest va a més i millora dia a dia, però seguiria sent una sorpresa que fora titular el pròxim diumenge.

Tot i que l’entrenador és que decideix qui juga i qui no ho fa, l’última paraula en casos com aquests la té el futbolista. I cap dels dos forçaria i es jugaria una recaiguda de no ser per una necessitat extrema.