La millor informació del ValènciaCF en valencià

Özcakar serà nou jugador del València
,

Özcakar serà nou jugador del València

COMPARTIR

El València demostrà ahir a La Catedral que necessita reforços. L’equip de Gattuso firmà un gran partit a un estadi molt complicat, però les limitacions són evidents, i per això no va aconseguir puntuar tot i que ho va meréixer. Per això, el tècnic italià continua demanant reforços, i en breu tindrà el primer al centre de la defensa.

Internacional

Segons Golsmedia Comunitat Valenciana, Özcakar serà molt prompte nou futbolista del València. Es tracta d’un central esquerre que és internacional amb Turquia i tan sols té 21 anys. El futbolista ve de l’Olympique de Lyon i esta operació és una cessió amb opció de compra no obligatòria.

No era la prioritat

Per a Gattuso incorporar a un central no era una prioritat, i este és el motiu pel qual es firma a un jugador sense experiència a les grans competicions i que no fa la impressió que vaja a donar un salt de qualitat evident a l’equip. Özcakar tan sols cobra 500.000 euros anuals i ve com a quart central per a reforçar una defensa que ha encaixat un gol als dos primers partits de lliga.