La millor informació del ValènciaCF en valencià

Oferixen a Portu al València CF
,

Oferixen a Portu al València CF

COMPARTIR
330-120

El València CF està rebent estos dies molts oferiments de jugadors de cara a confeccionar la plantilla de la pròxima temporada. Un dels jugadors que s’ha oferit al club de Mestalla és l’exjugador de les categories inferiors de Paterna, Portu, segons han informat els companys de Tiempo Descuento València

L’actual jugador del Girona, equip que ha baixat a Segona Divisió, tenia una clàusula de 20 milions d’euros però el fet de baixar a la categoria de plata ha fet que la seua clàusula es rebaixe a 10 milions.

Els agents de Portu s’han ficat en contacte amb el València CF ja que el jugador vol jugar al club que el va veure créixer. El mateix jugador li ha donat ordres als agents que fins que el València no conteste a l’oferiment no vol saber res de les altres ofertes.

Dos equips de la Lliga darrere de Portu

El Celta de Vigo i la Reial Societat són dos dels clubs que més fort estan intentant la contractació del jove atacant. La seua clàusula de 10 milions fa que siga un jugador amb molt bon cartell per a equips de la primera divisió espanyola de futbol.

Un golejador contrastat

El jugador ha disputat dos temporades a l’elit del futbol espanyol amb 37 partits cada temporada i més de 10 gols en ambdues d’elles. També és un jugador amb un gran nombre d’assistències, amb un total de 6 en cada una de les dos temporades que ha disputat al Girona.