+  ACTUALITAT  FITXATGES  SOCIAL  

Nuno viatja a Singapur per a reunir-se amb Peter Lim

Per Blanquinegres · 13 Novembre, 2015

L’entrenador del ValènciaCF, Nuno Espirito Santo, torna a aprofitar la parada de la Lliga per a viatjar al país on resideix el propietari del ValènciaCF. Com ja va fer fa un mes on la parada lliguera va coincidir amb el 9 d’Octubre.

Hi hauran 4  temes principals que es ficaran damunt la taula:

  • La marxa de l’equip: es va tocar fons contra el Gent, però, amb la victòria a Vigo pareix que es projecta un canvi en la dinàmica i el compromís de l’equip.
  • Negredo: Nuno no el vol, tal com va avançar Blanquinegres.com este passat estiu. Nuno va demanar la seua eixida i l’arribada d’un dels cracks colombians, Falcao o Jackson. Plantejarà l’escenari a Lim i es decidirà que fer amb el fitxatge més car de la història del club.
  • Feghouli: Seguix sense renovar quan falta un mes i mig per a què puga negociar lliurement un nou contracte amb qualsevol club. Després d’haver fet grans esforços per Piatti o Parejo, Sosó segueix esperant.
  • Fitxatges: El VCF ja s’està movent en este sentit i té una planificació feta de possibles incorporacions. Junt amb el màxim accionista, Nuno plantejarà quins són els jugadors que fan falta i es decidirà quins són els elegits. Peter Lim sempre té l’última paraula.