+  PRIMER EQUIP  

Nuno pareix haver donat amb la tecla

Per Blanquinegres · 31 Gener, 2015

El VCF continua treballant de cara al partit del dilluns pròxim a la Rosaleda (20:45h.) davant el Màlaga CF.

 

El proper dilluns el conjunt dirigit per Nuno ha de donar un pas endavant. El València CF començarà en condició de visitant la segona volta de competició, una lacra a les primeres 19 jornades. Els blanquinegres tiren molt a faltar l’ambient i les sensacions que Mestalla desprèn.

Per això, Nuno treballa de cara al important duel de dilluns a la Costa del Sol amb el mateix bloc que lli va donar tan bon resultat diumenge passat davant el Sevilla d’Unai Emery (3-1). El 4-1-3-2 podria tornar a prendre força al camp de la Rosaleda, calcant al mateix temps dibuix tàctic i homes. Alves a la porteria, línia de 4 formada per Cancelo, Mustafi, Otamendi i Gayà, el centre del camp tornaria a ser la gran travessa del tècnic portuguès, fent servir tot el que té a la seua disposició, Fuego, Enzo, André Gomes i Dani Parejo i per últim la dupla d’atac tornaria a recaure sobre la parella Negredo, Rodrigo. L’entrenador blanquinegre pareix haver assentat el seu joc baix esta formació romboïdal, ja que seria, després de molt de temps, la 2a volta que faria servir la mateixa alineació.

Encadenar la segona victòria consecutiva seria importat en molts àmbits, sobre tot per a les aspiracions europees dels de Mestalla. Per tant, Nuno, que esta disposant d’alguna cosa més de 7 dies per treballar el partit, esta sabent traure profit a les setmanes sense competició extra  (Copa) per encarar i centrar-se al 100% les finals de lliga que li resten, 18, d’ací fins a la fi de la competició domèstica per finals del mes de maig.