+  PRIMER EQUIP  

Nova visita a Galicia, però amb les mateixes urgències

Per Blanquinegres · 23 Gener, 2016

El VCF ultima el seu treball per tal de perfilar la que ha de ser la jornada 21 del Campionat Nacional de Lliga. El partit de diumenge a l’Estadi de Riazor torna a convertir-se en un partit complicat per al VCF. La visita d’este cap de setmana a Corunya, recorda d’alguna forma l’última visita dels blanquinegres a terres gallegues el passat 7 de novembre.

Aquella data del 7 de novembre, coincideix amb l’última volta que el Valencia CF va traure els 3 punts d’un partit de Lliga. Va ser davant el Celta de Vigo, en un cap de setmana on el lloc de treball del, aleshores, tècnic valencianista, Nuno Espírito Santo es posava en dubte per primera volta. La resposta a tot aquell caldo de cultiu que hi havia va ser guanyant al conjunt de Pontevedra per un contundent 1 a 5. Un marcador que molts pocs valencianistes confiaven veient la dinàmica per la que travessava en aquell moment els de Nuno.

Precisament per a este cap de setmana eixes sensacions tornen a eixir a lluir. El VCF viatja cap a terres gallegues dins d’una dinàmica de joc depriment com la que va vores tallada amb l’última victòria. Recordant l’últim precedent a Riazor, la victòria pareix complicada. La temporada passada, l’estadi dels blanquiblaus va ser el primer punt on el VCF es deixava els 3 punts a tota la temporada després d’un inici molt prometedor. Una derrota per 3 a 0 amb la baixa d’última hora de Diego Alves i el debut de Yoel davant l’afició del seu etern rival.

Tornant al present, el conjunt dirigit per Victor Sánchez del Amo es troba en un gran moment de joc, sostingut per els gols de Lucas Pérez i sumant 4 punts més que els de Gary Neville a la taula classificatòria.