Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Miguel Ángel Corona convocarà una roda de premsa les pròximes setmanes

Per Blanquinegres · 14 Octubre, 2022

Miguel Ángel Corona va viatjar a Singapur el passat atur de seleccions per a reunir-se amb Peter Lim amb Lay Hoon i Gennaro Gattuso. Els dos últims van explicar al màxim accionista que no era necessari contractar a un director esportiu i que confiaven en Corona per a eixe càrrec. Tot i que Corona no havia sigut anomenat director esportiu.

Ara mateix, Meriton Holdings continua treballant en millorar la seua imatge davant els mitjans de comunicació i l’afició. Són conscients que, durant l’etapa d’Anil Murthy, es van fer moltíssimes coses mal i que el valencianisme ja no confia en ells i els vol fora del club. A més de les decisions de Peter Lim des de les destitucions de Marcelino García Toral i Mateu Alemany.

La reunió de Singapur

Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, al llarg de les pròximes setmanes, Miguel Ángel Corona realitzarà una roda de premsa on els mitjans de comunicació podran fer totes les preguntes que consideren oportunes per a preguntar al director de futbol del València.

A més d’això, segons ha afegit, Hèctor Gómez, esta idea de la roda de premsa es va produir en eixa reunió de Singapur. Haurem d’estar pendents a les pròximes comunicacions del club per a veure quan es produeix esta roda de premsa i les intencions de Peter Lim durant esta temporada.