ACTUALITAT  PRIMER EQUIP

Mestalla tremola (5-1)

Per Alex Alfaro · 04 Septembre, 2022

Mestalla ha tremolat com no ho feia des de feia molts mesos. El teatre dels somnis de la Av Suècia s’ha tornat completament boig després del recital dels de Gattuso que han guanyat per cinc gols a zero al Getafe. Joc impecable, efectivitat màxima i una alegria immensa per al valencianisme.

Poques coses canviava Gattuso en l’onze titular, amb l’única incorporació de Nico en el trivot. Les alegries no tardarien molt a arribar, ja que en el minut 6 de partit, Lato enviava un fusell a la porteria del Getafe. Gol espectacular i celebració plena de sentiment per a un Lat que ho havia passat molt mal aquests últims mesos

Només 8 minuts després, Lino se sumava a la festa amb una rematada de volea que es cola de manera perfecta en la porteria de Sòria. I pràcticament en la següent jugada, un error en l’eixida de pilota li donava una oportunitat d’or a Castillejo per a fer el tercer gol. El València de Gattuso es transformava per moments en aquell València de Nuno en el qual el 3-0 era la norma. I Mestalla viatjava en el temps a aquells anys en què l’única cosa que importara el futbol.

I no era sols resultat, per damunt de tot el més destacable de la primera part era el joc. Primer toc i un segell inconfusible de l’entrenador, que porta buscant aquest tipus de partits des del primer dia que va saltar a entrenar a Paterna.

L’esglai de la primera part va arribar per part de Marcos André, després d’un colp al cap que l’obligava a retirar-se del terreny de joc. El mateix Hugo Duro tenia una ocasió molt clara res més eixir al terreny de joc.

En la segona part, també haurien més gols. Nico s’estrenava amb la samarreta del València després d’un servei de cantonada perfectament llançat per part de Guillamón. I dos minuts després, Hugo Duro també marcava després d’una passada de Musah.

El marcador s’embrutava amb un gol de Gastón Alvárez. I l’àrbitre anul·lava un penal de Foulquier. Al final, festa a Mestalla amb un resultat final de 5-1