La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mestalla dona el seu suport a Gayà i critica a la RFEF després de la injusta sanció
,

Mestalla dona el seu suport a Gayà i critica a la RFEF després de la injusta sanció

COMPARTIR

El TAD va prendre la decisió de mantenir els quatre partits de sanció a José Gayà. Per tant, el lateral de Pedreguer no podrà jugar els primers quatre partits de lliga. Per este motiu, Gennaro Gattuso no ha pogut utilitzar al capità en el partit del diumenge davant el Girona. 

El club està amb el capità

Pel que respecta al club, el València està recolzant molt al seu capità. El València es va ficar la foto de perfil de José Gayà en el seu compte oficial. De fet, en la roda de premsa del passat divendres, José Gayà no va estar a soles. El de Pedreguer va tindre el suport de Sean Bai, Míguel Ángel Corona, Gennaro Gattuso i els capitans de la plantilla. 

Suport a José Gayà

El València ha volgut anar més enllà. A través de les seues xarxes socials, el club de la Capital del Túria va preparar una iniciativa per al partit davant el Girona. El València va demanar a l’afició una ovació brutal al minut catorze per a recolzar a José Gayà després de la injusta sanció que ha rebut el futbolista de Pedreguer. 

I així ha sigut. Al minut catorze de partit, tot Mestalla ha animat a José Gayà i ha criticat a la RFEF amb càntics com “Corrupció en la Federació” per la seua decisió. D’esta forma, el de Pedreguer ha pogut sentir tot el recolzament de Mestalla en un moment molt complicat per a ell. Gayà tornarà en la jornada cinc i espera poder arribar en màximes condicions, ja que no tindrà ritme de competició.