+  ACTUALITAT  SOCIAL  

Meriton renuncia a la subscripció preferent d’accions

Per Blanquinegres · 09 Novembre, 2015

A traves d’un comunicat de premsa el València CF ha volgut explicar detalladament en que i com consistirà la Capitalització de 100 milions d’euros que Meriton va afirmar el passat mes d’octubre i que es portarà a terme el proper 11 de desembre a la Junta General Ordinària d’Accionistes.

La societat València CF SAD, dirigida per Meriton Holding, serà capitalitzada per un total de 100 milions d’euros que es desgranen de la següent manera; dels vora 65 milions d’euros que té la societat ara s’hauran de sumar altres 35 milions nous que faran que el total del capital del Club arribe als 100.000.000 € abans esmentats, col·locant al Club de Mestalla com un dels equips amb major Capital social, una mostra de bona salut financera davant organismes públic i bancs.

Però primerament, Meriton, de la mà del Senyor Lim, el que haurà de fer serà convertir en accions els 100 milions que en els seu dia va posar a disposició del Club en una línia de crèdit que cal recordar que este passat estiu va ser ampliat a 80 milions més per poder quadrar comptes en el cas de que el Club ho haguera necessitat. Este crèdit no va ser finalment necessari per la injecció de 45 milions d’€ del Manchester City per el traspàs de Nicolas Otamendi.

Després de fer este pas necessari que forma part del 3er punt de l’ordre del dia, el 4rt serà obrir una Ampliació de Capital en la que si haurà subscripció preferent per tal de no deixar en l’oblit el xicotet accionariat que el VCF té gràcies a la seua afició que en altres ocasions va acudir a la cridà per tal d’ajudar al seu Club. Així pues este 30% d’accionistes que té el València CF podrà comprar accions. Unes accions que no seran necessàries d’ampliar per continuar amb el descompte a l’abonament de la temporada. D’esta forma, Meriton continua demostrant el seu compromís de no silenciar el reduït grup d’accionistes que formen bona part de l’afició blanquinegra. És en este punt en el que Peter Lim representat en la figura de Meriton renuncia totalment al seu dret de prescripció d’accions.