Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

Medrán presentat davant el repte d’emular a ‘El Pipo Baraja’

Per Blanquinegres · 15 Juliol, 2016

Álvaro Medrán ja ha sigut presentat en societat com a nou jugador del VCF, segon fitxatge d’estiu de la temporada 2016/17. El cordovès després de comparèixer i donar les seues primeres impressions com a jugador blanquinegre ha botat al camp d’entrenament que durant esta setmana ha sigut testimoni del treball dels d’Ayestarán al Parador Nacional d’El Saler per tal de demostrar les seues habilitats amb la pilota.

Vestit de negre i taronja, segona equipació que està causant furor entre l’afició, el jove migcampista de 22 anys ha creuat un corredor format pels xiquets del Campus del València CF que han volgut estar presents en este primer dia de Medrán com a nou home valencianista. En esta part típica del protocol d’una presentació d’un futbolista, part de la seua família, el seu pare i voltant més directe com el seu representant, Manuel García Quilón, han viscut en primera persona este dia tan especial per al seu progenitor. Mencionar que la bona relació existent entre Suso Gª (VCF) i el representant de jugadors García Quilón, ha quedat ben demostrada al llarg de l’acte.

Medrán niño

Primerament, durant la roda de premsa que ha servit com a començament de l’acte de presentació de l’ex de la Fàbrica del Reial Madrid, el jugador i Suso Gª Pitarch, que ha acompanyat al jugador en la seua posada de llarg, han volgut recordar-se del Club de procedència del futbolista, el Reial Madrid per les facilitats i l’atenció rebuda per tal de tancar el fitxatge de manera satisfactòria.

En altre sentit, el futbolista amb una bona dosi d’il·lusió més l’evident cautela d’un xic de la seua edat ha demostrat acceptar el repte que suposa estar a un equip del calibre del de Mestalla. “He pogut parlar amb Parejo i ja m’ha donat els primers consells” deia després de que fora qüestionat per les similituds amb el passat fitxatge de Parejo i l’actual d’Álvaro pel VCF.

Per la posició que ocuparà, Medrán sap que el futbol del conjunt blanquinegre haurà de passar per els seus peus com en el seu dia van passar pel de Rubén ‘El Pipo’ Baraja. L’andalús, davant este repte més personal ha demostrat un absolut respecte per la figura número ‘8’ més gran de la recent història de Mestalla. “Baraja pot ser un bon mirall en el que mirar-me”.

Per últim el jugador que en esta última temporada ha patit el descens de categoria amb el Getafe, amb el que ha jugat en qualitat de cedit, no ha rebutjat l’objectiu de tornar a posar a l’entitat valencianista en els llocs privilegiats de jugar competicions europees. En quant a xifres golejadores no ha volgut marcar-se una marca personal tot i que els que el coneixen bé ja li han pronosticat una xifra de gols que superara els 5 gols amb els que alçar les passions de l’afició de Mestalla.