La millor informació del ValènciaCF en valencià

Maxi Gómez podria eixir del València en este mercat d’estiu
,

Maxi Gómez podria eixir del València en este mercat d’estiu

COMPARTIR

Maxi Gómez afrontarà la seua quarta temporada en el València CF. El davanter uruguaià va arribar al club valencià com un jugador jove amb moltíssim potencial. De fet, s’esperava que fora el nou golejador del València. No obstant això, la realitat no ha sigut eixa i el rendiment de Maxi ha deixat molt a desitjar.

L’oferta del Brujas 

Per esta raó, una eixida de Maxi és molt probable en este mercat d’estiu. De fet, segons ha informat Tribuna Deportiva, el Brujas prepara una oferta de dotze milions d’euros més variables per a fitxar al davanter del València CFEsta xifra seria molt positiva per al València, ja que seria suficient per a cobrir l’amortització restant pel davanter uruguaià.

Maxi vol eixir del València 

D’altra banda, quina és l’opinió de Maxi Gómez sobre esta postura? Ara mateix, segons ha informat el periodista valencià Carlos Bosch, Maxi vol anar-se’n del València CF i valora de forma positiva l’oportunitat de firmar amb el Brujas.

El davanter uruguaià és conscient que el club belga juga en una lliga menor. No obstant això, el Brujas és un clàssic europeu i podria ser un bon lloc per a Maxi, el qual busca tornar al seu millor nivell. El futbolista del València ha vist que este any tindrà més competència, perquè Marcos André ha començat bé la pretemporada i Hugo Duro, el qual no ha jugat encara, va acabar com un avió. Per estos motius, el davanter uruguaià veuria amb bons ulls una eixida.

Maxi ja volia anar-se’n en gener 

A més d’açò, cal recordar que esta no és la primera vegada que Maxi ha valorat abandonar el València. El passat mes de gener, quan José Bordalás va deixar-lo fora de la convocatòria davant el Sevilla per decisió tècnica. Maxi es va plantejar de forma molt seriosa eixir del València i fitxar per un altre club. El problema és que no va arribar una oferta acord amb les exigències del club.

Ara, sis mesos després, el València espera rebre eixa oferta del Brujas, la qual podria confirmar la marxa de Maxi Gómez al club belga. El club de la Capital del Túria podria utilitzar la marxa de l’uruguaià per a poder inscriure a Samu Castillejo i per a poder rebaixar el cost de la plantilla.