Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Maxi Gómez descansa a l’Uruguai després d’una temporada per a oblidar

Per Blanquinegres · 05 Juliol, 2021

No ha sigut la temporada de Maxi Gómez. El davanter uruguaià va començar el curs amb la possibilitat en l’aire de marxar-se del club, però les eixides de pesos importants del vestuari va evitar la venda del davanter, que semblava que anava a ser un dels caps de l’equip juntament amb Gayà, Soler, Paulista o Guedes, entre altres.

La Lliga no va poder començar millor per a ell, ja que va acumular 4 gols i 3 assistències en els primers 14 partits. Malgrat no ser grans números, la realitat és que el davanter estava rendint al nivell que se li esperava. No obstant això, Maxi Gómez va finalitzar la temporada només amb 3 gols més i un parell d’assistències en les seues estadístiques individuals. En resum, el curs de l’uruguaià es tradueix en 7 gols i 5 assistències, però la realitat és que a penes ha sigut determinant en el joc del València CF, que ha trobat a faltar tindre una referència clau en la zona ofensiva al llarg de la temporada.

Una Copa Amèrica sense pena ni glòria

Malgrat no haver sigut el seu millor any, el tècnic de la Selecció Uruguaiana, Óscar Washington Tabárez, va confiar en el davanter valencianista perquè fóra un dels davanters que representara al país en la Copa Amèrica. Res més lluny de la realitat, Maxi Gómez ha estat desconvocat en la majoria de partits de la ja eliminada Uruguai, i en l’única oportunitat que li va brindar el seleccionador (2 minuts davant Bolívia) va fallar sense porter una ocasió manifesta de gol.

Bordalás confia a recuperar la seua millor versió

Davant la dificultat que el València CF reba ofertes suculentes per l’internacional uruguaià, el tècnic alacantí té clar que vol recuperar la millor versió de Maxi Gómez, la mateixa que va fer que el club de Mestalla es fixara en ell per a aconseguir el seu fitxatge. En les seues dos millors temporades a Espanya, amb el Celta, Maxi va aconseguir 31 gols i 10 assistències en 75 partits, xifres molt allunyades dels 14 gols i 9 assistències que porta amb el València CF amb un sol partit menys.