La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcos Senesi s’allunya del València
,

Marcos Senesi s’allunya del València

COMPARTIR

Un estiu més, el mercat del València es troba prou paralitzat. L’ofegament que pateix el club che amb el Fair Play i les dificultats per a vendre futbolistes provoca que les operacions siguen lentes, fins al punt que jugadors com Torreira prefereixen tindre la certesa que jugaran al Galatasaray que esperar a un gran com el València.

Acordat amb Gattuso

No és el primer jugador a este mercat que viu esta situació. Gattuso, quan aplegà a la Capital del Túria, acordà amb Marcos Senesi la seua incorporació al València. El central del Feyenoord ha realitzat una temporada espectacular i el tècnic italià tenia clar que havia de parlar amb ell abans que arribaren equips amb més capacitat econòmica.

Sense diners

No obstant això, segons Matteo Moretto, el València no ha pogut concretar este fitxatge perquè el club estava esperant realitzar alguna venda important, però com no ha sigut així, no ha tingut diners per a afrontar-lo. D’esta manera, ara mateix Senesi està prop d’anar-se’n al Bournemouth, que està dispost a pagar 15 milions per ell.

El central argentí era l’objectiu número 1 de Gattuso per a reforçar la defensa, però novament la situació financera del club ha fet impossible un desig de l’italià. El mercat està prou parat fins que no ixca Maxi Gómez i tan sols queden nou dies perquè el València jugue el primer partit de Lliga. Veurem si amb algun reforç més.