Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

Sin categoría  

Marcelino es converteix en la primera opció per a la RFEF

Per Alex Alfaro · 07 Desembre, 2022

L’eixida de Luis Enrique, si no hi ha res estrany i un canvi de 180é, no es demorarà molt en el temps. En els pròxims dies, Molina i Rubiales es reuniran al costat de l’actual tècnic de la Selecció per a decidir el futur de la banqueta, tal com ha informat El Larguero.

La versió des de la Federació és que necessita una cosa diferent i en eixe esquema podria entrar Marcelino García Toral. Luis de la Fuente era una de les alternatives que havien agafat força en els últims dies com a candidat continuista, encara que finalment sembla que eixa no opció no anirà cap avant.

Luis Enrique parla del seu futur

“No ho sé. No és el moment ara per a parlar del meu futur. El meu contracte s’acaba, jo estic molt content i si pel meu fora seguiria tota la meua vida. He de pensar amb tranquil·litat que és el millor per a la selecció. Tot influirà, totes les situacions que s’han donat”

Marcelino ara mateix està sense equip i entrenar a la selecció és un dels seus majors somnis. Este canvi suposaria un gir radical al que portem veient en els últims anys, un tècnic que per exemple té un esquema 4-4-2 completament invariable, amb les línies molt juntes i amb un futbol de defensa, intensitat, transicions ràpides i joc directe.