ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Manolo Llorente delega les seues accions en Libertad VCF

Per Pablo Marquez · 23 Novembre, 2022

El València ha informat que serà la Junta General d’Accionistes serà el 12 de desembre. En esta junta, els accionistes que posseeixen o hagen pogut agrupar un total de 5700 accions tindran el dret d’escoltar les valoracions del Consell d’Administració i poder realitzar les diferents qüestions.

Es tracta de l’any en què més accions es necessitaran en la història del club ja que fa dos anys va passar de 9 a 3598 accions i ara només es permetrà la presència amb la xifra anteriorment esmentada.

Llorente no anirà a la Junta

Este fet ha provocat que diversos accionistes amb un gran paquet accionarial no pugan entrar en esta junta a demanar explicacions a Meriton. Este és el cas de Manolo Llorente. L’expresident del València CF té al voltant de quatre mil accions. Per tant, no pot entrar per si mateix.

Per esta raó, les delegarà en Libertad VCF. Així ho ha confirmat José Pérez, president de l’associació. Ha parlat amb els companys d’À Punt Esports i ha comentat que es va reunir amb Llorente i va aconseguir les seues accions perquè Libertad puga assistir a la Junta d’Accionistes en representació seua.

Les peticions de Llorente

Llorente delegarà les seues accions en Libertad VCF, però ha demanat a l’associació que puga tractar dos temes en la junta. En primer lloc, explicacions per la deriva econòmica que està patint el València en les últimes temporades. Seguidament, demanar explicacions per demanar eixa quantitat d’accions per a poder assistir a una Junta General, ja que no donen opció als accionistes minoritaris a donar la seua opinió.