Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Luis Enrique explica en Twitch la decisió sobre Gayà

Per Alex Alfaro · 18 Novembre, 2022

José Gayà no podrà estar en el Mundial de Qatar. La lesió patida en el turmell en l’entrenament previ al duel davant Jordània li va ser baixa de la selecció per a la Copa del Món. El seu lloc l’ocuparà Alejandro Balde.

Luis Enrique parla en Twitch

Luis Enrique ha començat la seua aventura en internet i des de les 20 de la nit ha estat conversant amb aficionats a través de Twitch amb més de 100k d’espectadors. Luis Enrique no ha donat resposta cap pregunta referent a Gayà, però ha sigut l’entrenador de la selecció espanyola qui ha donat l’explicació a la decisió

“Hui ha sigut el pitjor dia d’esta concentració. Hui li hem hagut de dir a un jugador com Gayà que havia d’abandonar la selecció. Una lesió no massa greu però que a causa de la immediatesa de la competició, els partits i del mundial implicava córrer massa riscos. És massa difícil, ha sigut un dia dur i complicat. Només puc agrair el comportament de Jose, gran professional dins i fora del terreny de joc i li desitge el millor. La vida continua i és el més dur de ser seleccionador.