Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Luis Enrique abandona la Selecció espanyola

Per Blanquinegres · 08 Desembre, 2022

La Real Federació acaba de fer oficial la decisió sobre el futur de Luis Enrique amb la Selecció espanyola. Com tot apuntava, el ja ex tècnic espanyol abandona la Selecció i no renovarà el contracte que finalitzava després del Mundial. A partir d’ací, s’espera que entre hui i demà, abans del cap de setmana, l’RFEF anuncie qui serà el seu substitut

Comunicat de la RFEF

L’RFEF vol agrair el treball de Luis Enrique i tot el seu cos tècnic al capdavant de la Selecció nacional absoluta al llarg dels últims anys

La direcció esportiva de la RFEF ha traslladat al president un informe en el qual es determina que ha d’arrancar un nou projecte per a la Selecció Espanyola de Futbol, amb l’objectiu de continuar amb el creixement aconseguit en els últims anys gràcies al treball realitzat per Luis Enrique i els seus col·laboradors. Tant el president, Luis Rubiales, com el director esportiu, José Francisco Molina, han transmés al tècnic la decisió adoptada.

L’entrenador asturià va aconseguir donar un nou impuls al combinat nacional des de la seua arribada, en 2018, a través d’una profunda renovació que ha consolidat un relleu generacional en l’equip i en el futbol espanyol.

Luis Enrique va aconseguir la classificació per a dos Final Four de la UEFA Nations *League, de les tres que va disputar com a tècnic; i va aconseguir les semifinals de l’Euro 2020 amb un segell propi i a través d’un estil definit. Va apostar pel talent jove i ha sembrat d’esperança el futur de la selecció espanyola.

L’RFEF desitja enèrgicament la millor de les fortunes a Luis Enrique i el seu equip de treball en els seus futurs projectes professionals. El tècnic s’emporta l’afecte i l’admiració dels seus col·laboradors en la selecció i de tota la Federació, que sempre serà la seua casa.