Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’original protesta que prepara Libertad contra LayHoon

Per Alex Alfaro · 15 Septembre, 2023

Torna el futbol a Mestalla i tornen les protestes contra Peter Lim. L’afició del València parlarà per primera vegada des del tancament del pitjor mercat de fitxatges de la història i els controvertits posteriors discursos de Layhoon Chan i Miguel Ángel Corona justificant la falta d’inversió del màxim accionista.

Libertad VCF ha preparat una enginyosa protesta per a denunciar la “mentida” de mercat de fitxatges de Meriton que ha afeblit perillosament la plantilla i ha condemnat a l’equip a lluitar per la salvació.

El col·lectiu d’oposició a Lim instal·larà un ‘photocall’ en l’Avinguda de Suècia (al costat del seu ‘estand’) recreant la presentació oficial d’un fitxatge sota un lema: “Ajuda a Layhoon a fitxar”.

Els aficionats podran posar la seua cara a la nova ‘incorporació’ del València i fotografiar-se entre la presidenta i el director esportiu. L’original idea de Libertad té dos objectius: denunciar la falta de respecte de la propietat en el mercat de fitxatges i aconseguir sota una etiqueta #LieHoon que les fotografies es viralitzen perquè l’acció obtinga major impacte i repercussió fora de la ciutat