Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Longoria cataloga de “difícils” les negociacions per Wass

Per Gerard Gálvez · 26 Juliol, 2021

La situació de Daniel Wass sembla solucionarse prompte. El danés ha de tornar aquesta mateixa setmana als entrenaments amb el València per a començar a treballar baix els ordes de José Bordalás. El jugador ha mostrat el seu desig d’eixir del club i el Olimpique de Marsella, presidit per Pablo Longoria, vol contractar el jugador. Encara així, són difícils les negociacions.

Parla Longoria

El president del club francés ha parlat en una entrevista a L’Equipe sobre la possibilitat d’incorporar a Daniel Wass

Tinc un immens respecte per Daniel, amb qui vaig treballar allí (2018-2019) , i la institució del València. Hi ha interés, mostrat al jugador i traspassat al València. Però es tracta de negociacions difícils, amb un jugador al final del seu contracte al juny de 2022. El València ha intentat renovar el seu contracte. Hem d’esperar a aquest mercat de fitxatges per a veure les diferents possibilitats d’una operació

El València el vol renovar

El club de Mestalla no està en disposició de regalar al futbolista danés. El cos tècnic el considera un jugador més que vàlid per a la plantilla d’aquesta temporada i vol comptar amb ell, perquè pot servir en diferents posicions dins del camp.

Això sí, si finalment s’opta per traspassar a Wass, el València no vol que siga per un preu molt baix. Han eixit xifres de traspàs de 2-3 milions, però el València ho considera més car. El club ‘ché’ no vol deixar-lo eixir per menys de 6-7 milions.