+  PRIMER EQUIP  

Llevant UD-València CF: Ciutat del Derbi

Per Blanquinegres · 23 Novembre, 2014

Regressa el futbol després de la parada FIFA i ho fa amb un derbi de València, que porta massa dies jugant-se. A les 17h al Ciutat de València es jugarà els 90 minuts restants.

 

Fora declaracions, actes, comunicats… que rode la pilota. Futbol en estat pur, només 90 minuts entre Llevant i València. Arriba un derbi que ens convida a viure una gran festa del futbol del cap i casal, un sabor que fins al moment no s’assaboria i que la presencia dels dos veïns més diferents de la ciutat al màxim nivell del futbol espanyol, han ajudar a crear este brou de cultiu, positiu.

La classificació pot presagiar un derbi descompensat. Però els factors que envolten un partit d’estes característiques no faran fàcil l’encontre entres blaugranes i blanquinegres. A més a més, la parada lliguera ha contribuït a que el duel d’esta vesprada, siga més obert encara.

L’arribada a la banqueta d’Orriols de Lucas Alcaraz, ha suposat un nou colp d’aire fresc, necessari. Els dos últims duels son bona mostra de la nova imatge granota, sobre tot, l’empat recollit al Pizjuán. Un marcador, un partit, que després de l’entropessada blanquinegra davant l’Athletic Club, no fa altra cosa que fer creure al vestidor llevantinista davant el derbi de la Capital del Túria.

Precisament, l’últim partit dels de Nuno davant el conjunt bilbaí, va deixar un sabor agre. Un sabor agre que després de 15 dies podrà oblidar-se, de tornar a mostrar una imatge més fidedigna dels de Mestalla. Una imatge que podria tornar a mostrar-se de certificar-se la presencia de Parejo a l’onze de Nuno o l’ús del dibuix tàctic 4-3-3.

Les absències i presencies al verd també seran els punts forts dels designis del derbi. Ambdós bàndols es troben prou minvats. AL Llevant Lucas Alcaraz no podrà comptar amb Rodas, Martins, El Adoua, Xumetra i els ex valencianistes Gavilán i Pedro López. Per part blanquinegra la principal baixa per a Nuno, la trobem a la davantera, Paco Alcácer, per la seua lesió de grau 1 produïda amb la Selecció mentres que Robert, Joao Pereira, Filipe Augusto i Vezo son els descart tècnics de Nuno.

Possibles onzes:

Llevant UD: Diego Mariño, David Navarro, Loukas Vyntra, Juanfran García, Nikos, Rubén García,  Andrea Ivanschitz, Momo Sissoko, Pape Diop, David Barral i Víctor Casadesús.

València CF: Diego Alves, Antonio Barragán, Shkodran Mustafi, Nicolás Otamendi, José Luis Gayà, Javi Fuego, André Gomes, Carles Gil, Rodrigo Moreno, Pablo Piatti i Álvaro Negredo.