Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Inter de Milán espera la resposta de Diakhaby

Per Alejandro Fernandez · 15 Desembre, 2022

El central valencianista té ara mateix dos propostes sobre la taula per decidir sobre el seu futur, ja que el seu contracte vigent acaba a final de la present temporada. El jugador es continua entrenant amb l’equip i podría tornar a jugar un partit, demà a Mestalla contra el Nottingham Forest.

Segons El Desmarque, Diakhaby té l’oferta de l’Inter de Milán, que es troba esperant la resposta del defensor. L’equip italià ja es meneja pel mercat d’hivern i ja ha tentat al jugador del Valencia per tal d’incorporar-lo el més prompte posible. L’Inter sap que el jugador ha donat el salt que necesitava per donar garanties i ser un bon jugador a la linia defensiva i vol fitxar-lo.

Per altra banda, el guineà té la proposició de renovació per part del Valencia. La proposta del club el col·locaria en el segon escaló dels salaris de la plantilla, per darrere del capità Gaya, i del davanter uruguaià Cavani. El club considera al jugador africà uns dels importants de cara al futur i el contracte proposat vincularia a Diakhaby amb el club fins 2027.

Diakhaby no contesta de moment a cap de les ofertes que li han plantejat tant el Valencia, com l’Inter de Milán i es centra en els pròxims partits de l’equip. El partit de demà pot ser clau per ell, ja que podría reaparèixer després de la lesió en la cama esquerra.