La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Inter de Milà s’interessa en Mouctar Diakhaby
,

L’Inter de Milà s’interessa en Mouctar Diakhaby

COMPARTIR

L’operació “vendes” al València està totalment bloquejada. El club che coneix de la seua necessitat de “fer caixa” si vol incorporar a futbolistes i inscriure’ls, però de moment no ha aplegat cap oferta convicent pels que són transferibles: Gonçalo Guedes, Carlos Soler, Maxi Gómez, Jasper Cillessen… i Mouctar Diakhaby.

Líder de la defensa

El central francés ja expressà a una entrevista que estava obert a abandonar el València esta temporada. Aplegà amb la confiança de Marcelino, però mai acabà de ser ixe futbolista que poguera ser el líder de la defensa che, tot i que el seu rendiment a esta última temporada ha sigut molt positiu.

No és la primera opció

Doncs bé, segons la Gazzeta, Mouctar Diakhaby està en l’òrbita de l’Inter de Milà. El subcampió d’Itàlia busca un substitut per a Andrea Rannochia i la més que probable eixida de Skriniar, i Diakha està entre les opcions. Això sí, el francés no és la primera idea del club italià, simplement es troba a la llista de possibles fitxatges.

Acaba contracte el 2023

Diakhaby acaba el seu contracte l’any que ve, i és principalment per això que en cas de vendre’l ha de ser a este mercat. No és l’únic futbolista en esta situació, ja que el València no tanca una renovació des de Thierry Rendall, i encara té obertes algunes molt importants, com les de Gayà, Soler o Guillamon.