La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les principals opcions per a la direcció esportiva del València
,

Les principals opcions per a la direcció esportiva del València

COMPARTIR

Peter Lim continua a la recerca d’un director esportiu. El màxim accionista del València vol una persona que sàpiga de futbol per a poder aconseguir operacions interessants per a la situació actual del club valencià. Lim ha sondejat el mercat amb Jorge Mendes, però de moment no ha sigut capaç de trobar un director esportiu que accepte les seues condicions i vinga al València CF. 

Leonardo i Subirats són les principals opcions

Ara mateix, seogns ha informat el diari valencià, Superdeporte, el València estudia la possibilitat d’incorporar a Leonardo com a director esportiu i a Javier Subirats com a acompanyant del brasiler. Esta opció agrada en el club, perquè consideren que podrien fer un gran treball els dos junts. 

Segons va informar el diari Marca, Leonardo està meditant l’oferta perquè no vol ser una titella de Lim. El brasiler és una persona amb caràcter i ambiciós, i així com al PSG tenia poder de decisió també ho vol tindre al València. Un poder que de moment Peter Lim no li ha atorgat. 

D’altra banda, en cas d’una resposta negativa per part de Leonardo, el València valora fitxar a Javier Subirats com a director esportiu. Ell encara no ha rebut cap oferta per part del club de la Capital del Túria, però podria ser una opció interessant per a poder confeccionar la plantilla. 

Ramon Planes a l’espera de les eleccions

Per últim, el València encara no vol descartar a Ramon Planes. L’antic director esportiu del Barça va rebutjar firmar pel València, perquè tenia una proposta per a ser el director esportiu de l’Athletic Club de Bilbao. No obstant això, el club basc té eleccions a la presidència el pròxim divendres i Ramon Planes només ocuparà el càrrec si el seu candidat guanya les eleccions. Per tant, en cas de perdre, el València podria tornar a ser una opció per a ell.