Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les hores clau i el timing de l’homenatge a David Villa

Per Alex Alfaro · 29 Octubre, 2022

Ha aplegat el dia. Hui Villa serà coronat com el que és, un jugador que amb els seus gols va escriure en or la història del Valencia. La passada setmana el València anunciava que el dissabte vint-i-nou d’octubre es faria un homenatge a David Villa a Mestalla per la seua trajectòria en el club valencià. Este homenatge estava preparat per al vint-i-nou de febrer de 2020, però l’expansió del coronavirus va impedir la seua realització.

El València ja ha decidit com serà eixe homenatge a David Villa. En primer lloc, com el partit davant el FC Barcelona és important, el València espera una gran prèvia en l’avinguda de Suècia. Per este motiu, David Villa mostrarà la seua lona una vegada acabe la rebuda a l’autobús del València. De forma provisional, es ficarà entre Pujades i Kempes.

Després hi haurà un acte en el palc VIP de Mestalla on estarà amb la presidenta Lay Hoon. Finalment, David Villa serà l’encarregat de fer el sac d’honor en el partit del València – Barça, la qual cosa suposarà una gran ovació per part d’un Mestalla ple de gent.

Els horaris de l’homnatge a Villa

19:00 – Rebuda a l’autbús ambs els jugadors

19:40 Eixida al balcó de Mestalla per a ensenyar a l’afició la lona de Villa

20:00 Acte institucional junt a la presidenta del València, Lay Hoon

20:50 Villa eixirà a la gespa

20:59 “El Guaje realittzaré la treta d’honor