Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les dos ofertes que va rebutjar Marcelino per esperar a la Selecció

Per Alex Alfaro · 12 Desembre, 2022

Marcelino finalment no entrenarà a la Selecció espanyola. L’RFEF va prendre una decisió continuista i va apostar per Luis de la Fuente, no obstant això l’exentrenador del València portava esperant des de feia temps la seua oportunitat de fitxar per la Selecció. Segons ha informat el periodista basc Lartaun en Marca, Marcelino es troba “destrossat” per no haver sigut el triat per a representar a Espanya com a seleccionador.

A més, també ha informat que prèviament Marcelino va rebutjar a dos clubs d’elit a l’espera de poder comptar una oportunitat per a entrenar a Espanya.

Tal com ja va’m informar en Blanquinegres,l’exentrenador de l’Athletic o el València, va dir que no ha dos gran clubs com són el Sevilla o el Wolves. A més, també va rebutjar oferiments de l’Elx, Brighton i Nottingham *Forest.

Marcelino es veia favorit per a ser el triat, però finalment la Federació ni tan sols es va posar en contacte amb ell. Com va informar la Cadena COPE, únicament van parlar amb persones del seu entorn.

Argumentació de la Federació

Marcelino va conèixer pels mitjans de comunicació que l’elegit per al càrrec era Luis de la Fuente. La Federació no va arribar a cridar a Marcelino i simplement va fer alguna presa de contacte a través de tercers i persones pròximes a l’ex entrenador del València C.F.

Tal com ha informat el portal Relevo, algunes de les coses que més agradava al si de la Selecció de Marcelino era la capacitat que tenia per a traure el màxim rendiment possible en els equips en els quals havia estat: Recreatiu, Racing, Saragossa, Sevilla, Vila-real, València C.F i Athletic, en tots ells va aconseguir triomfar.

El problema que ha tingut l’asturià, i pel qual al final la Federació ha optat per la continuïtat i per tant no li han anomenat definitivament ha sigut l’estil de joc i la fixació per l’esquema 1-4-4-2. Era una cosa que xocava de ple en el que s’estava fent des de feia anys en la selecció.