ACTUALITAT  FITXATGES  

Les condicions del Racing de Ferrol per a traspassar a Carlos Vicente

Per Joan Marc García · 17 Novembre, 2023

El nom de Carlos Vicente ha aclaparat l’actualitat del mercat valencianista en els últims dies. El jugador del Racing de Ferrol és una de les sensacions amb majúscules de LaLiga Hypermotion 2023-24. I és que, res més lluny de la realitat, suma tres gols i quatre assistències en el primer terç de la temporada, a més de ser una de les peçes fonamentals del seu equip.

El València porta durant les últimes setmanes en converses amb l’entorn de Carlos Vicente. L’extrem procedent del Racing de Ferrol acaba contracte el pròxim 30 de juny i té una clàusula de 600.000 euros.

El València no és l’únic equip en la llista i per ell han preguntat altres equips com Osasuna, Rayo o Getafe. Segons ha informat Marca, el València C.F ha aconseguit un acord amb Carlos Vicente per a les pròximes tres temporades.

El jugador té presa la decisió que la seua millor opció és jugar al València i per això ha donat el vistiplau. No obstant això, es tracta d’un acord amb el jugador i falta el més important i és que Peter Lim autoritze l’operació.

Les condicions per a que el València fitxe a Carlos Vicente

El Director General del Racing de Ferrol, Carlos Mouriz, en una entrevista amb la Veu de Galícia, va afirmar que no li han oferit la renovació per uns motius establerts. “No li hem oferit la renovació. Per a què? Si vol estar estarà i si vol marxar-se marxarà. Sap que tenim un projecte seriós, ferm i il·lusionant. Amb ell i sense ell”, assenyalava Mouriz.

Pel que respecta a si tem perdre’l en aquest mercat d’hivern, apuntava que “no tem a res. Té una clàusula de 600.000 euros. Hem encertat amb ell i ell amb la decisió de vindre. El Racing quan Carlos Vicente va arribar ja havia complit 100 anys i dins d’un temps continuarà existint i nosaltres no estarem ací”.

Si algú ve amb 600.000 euros de clàusula, no és a la nostra mà retenir-lo“, assegura  el director esportiu del Racing. El dirigent racinguista, ja va assenyalar fa uns dies que, per tant, tot estava a les mans del jugador.

A més, cal recordar que Baraja va demanar en el seu moment un futbolista que puga tindre rendiment immediat i de perfil nacional. La seua prioritat és la banda.