Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les 9 persones que assistiran a la Junta d’Accionistes

Per Alex Alfaro · 10 Desembre, 2022

El passat 7 de desembre finalitzava el termini perquè els accionistes que volgueren accedir a la Junta presentaren en l’Àrea de l’Afició les delegacions d’accions pertinents. Cal recordar que enguany era necessari 5786 per a poder accedir dilluns que ve a la Llotja VIP de Mestalla. Eixa xifra per si mateix únicament la posseeix el màxim accionista que és Meriton Hòlding, és per això que la resta de col·lectius han hagut d’agrupar accions per a poder assistir.

El col·lectiu amb més representació ha sigut Libertad VCF amb 39440 accions, pràcticament el doble de les delegacions que van aconseguir agrupar el passat exercici.  A més de Libertad VCF, també assistirà l’Associació del Xicotet Accionista i l’Agrupació de Penyes. Cal tindre en compte que Torino a Mestalla va delegar en Federico Segreras, com a membre del grup, totes les seues accions pel que han pogut arribar a les accions necessàries sense cap mena de problema.

El periodista Héctor Gómez, com ja va aconseguir la temporada passada, també va presentar la documentació  i serà una de les veus discordants amb Meriton en la pròxima Junta. D’altra banda, Manuel Llorente no estarà present després de delegar les accions en Libertad VCF, com ja van fer oficial totes dos parts. Sesé, que sí que va estar en l’anterior Junta d’Accionistes, no assistirà esta vegada.

Els assistents a la Junta

Jose Pérez (Libertad VCF)

Dionisio Canales (Libertad VCF)

Carlos Pavia (Libertad VCF)

Javi (Libertad VCF)

Álvaro Sendra (Libertad VCF)

Paco Polit (Libertad VCF)

Federico Sagregras (Associació de Penyes)

Héctor Gómez (cap colectiu)

Vicente Vallés (APA)