Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Lerma vol eixir del seu club i el València està atent a la situació

Per Pablo Marquez · 04 Novembre, 2022

Miguel Ángel Corona està sondejant el mercat a la recerca d’un migcampista i un jugador de banda. Eixes han sigut les peticions de Gennaro Gattuso. El tècnic italià considera que eixos reforços són necessaris per al mercat d’hivern. No obstant això, la situació econòmica és complicada i el València no pot fer grans operacions.

Per esta raó, està pendent a opcions de mercat. En eixa situació apareix Jefferson Lerma. Al llarg dels últims estius, el migcampista colombià ha sonat amb força per a reforçar el centre del camp del València. Però mai ha arribat a concretar-se. Però, ara mateix, podria tornar a estar en la llista.

Segons ha informat el periodista valencià, Carlos Bosch, Lerma acaba contracte en juny del pròxim any i vol tancar el seu futur tan prompte com siga possible. El jugador té clar que no continuarà en el Bournemouth i necessita una eixida.

Per la seua part, el València està pendent de la situació, perquè és un jugador que està en l’agenda. No obstant això, el club che ha d’actuar ràpid si vol tancar al migcampista colombià, perquè hi ha més equips interessats en ell.

El València necessita amb urgència la incorporació d’un migcampista. Jefferson Lerma podria aportar experiència en un equip molt jove. A més, el colombià ja coneix la Lliga Santander, ja que els seus millors anys van ser amb la camiseta del Llevant.